ChangePeople ApS, Tuborgvej 5 DK-2900  Hellerup, Denmark, +45 6162 2060

©2018 by ChangePeople.

Studentermedhjælper

Vil du udvikle dine change management og change communication færdigheder, mens du studerer? Brænder du for change management i forbindelse med systemimplementeringer – specielt Salesforce, så er du måske vores nye studentermedhjælper.


Bliv en del af ChangePeople - et change management konsulent hus der er i hastig vækst og med store ambitioner. Vi er i øjeblikket 4 change specialister inden for CRM-transformationsprogrammer og arbejder ud fra princippet, at vores mål er at spille kunden god på forandringsagendaen/eksekveringen. Det gør vi gennem stort engagement, konkrete handlinger/løsninger og højt fagligt niveau. Vi er med til at sætte agendaen for change management og Salesforce adoption hos nogle at Danmarks største virksomheder.

Mere info ...

Change Consultant

Vi er altid på udkig efter nye kollegaer, der har lyst til at indgå i vores team. Vi forventer, at du har:

  • arbejdet med Salesforce som administrator eller superbruger​

  • erhvervserfaring fra enten salg eller kundeservice, og i de roller har deltaget aktivt i en forandringsrejse - gerne implementering af Salesforce

  • lyst til at indgå i et lille team med masser af ansvar og samtidig kan begå dig på alle niveauer i nogle af Danmarks største virksomheder.

Ring på 61622060 eller skriv til Anna Pelvig på ap@changepeople.dk, hvis vi skal indlede en dialog.​