Change Management

"Anna Pelvig fra ChangePeople har haft en betydelig rolle i udrulningen af Salesforce Sales & Service Cloud i LeasePlan Danmark. Anna har med stor energi og positivitet bl.a. bidraget til kommunikationsflowet i projektet, særligt i forbindelse med at udpege vores Salesforce Heroes, som har været med til at løfte Salesforce kompetencerne og brugerniveauet til et professionelt og effektivt niveau. Anna har med sit brede kendskab til applikationen og ved hjælp af rapporter og dashboards også optimeret processer på tværs af organisationen. Vi takker Anna for en lærerig tid og kan varmt anbefale Anna til andre virksomheder, der går med overvejelser om at implementere Salesforce CRM platform.”  
Michael Olsen, Adm. Direktør, LeasePlan Danmark A/S

CRM Strategi

"Anna Pelvig fra ChangePeople er en ildsjæl i ordets bredeste forstand! Hun har på meget kort tid hjulpet os til at diagnosticere de fremtidige behov i vores CRM strategi. Hun har via omfattende interviews og observationer blandt vores medarbejdere, via hendes markeds- og systemindsigt og sidst men ikke mindst forståelse for kundebehov, opstillet nogle pragmatiske og eksekverbare scenarier."

Mette Nielsen Foged, Senior Vice President, NETS

Pipeline Management

”We engaged Anna Pelvig to develop and implement global Sales Pipeline and opportunity management throughout Lantmännen Unibake. Anna developed a state of the art toolbox, and lead the change process to embed new ways of working that ensured full transparency of the sales pipeline and a strong platform to select the best opportunities. With Anna's background as a Sales Director and as a consultant, she speaks the language of sales directors and combines strategic sales and business change very efficiently that gets everybody on-board in the programme”.

Lars Dalberg-Hansen, Commercial Development Director, Läntmannen Unibake

Sales Processes and Training Material

"Vi har hos Alm. Brand benyttet Anna Pelvig i forbindelse med vores Salesforce implementeringsprojekt. Hun har hurtigt og effektivt udviklet vores uddannelsesmaterialet til Salesforce i samarbejde med forretningen, samt faciliteret og dokumenteret en række workshops omkring salgsprocesser i de forskellige salgsenheder på tværs af B2B og B2C. Hun har gjort en forskel for fremdriften i projektet."

Henrik Ekmann, Chef - Salgs- og kundeudvikling, Alm. Brand

 

+45 6162 2060

ChangePeople ApS, Tuborgvej 5 DK-2900  Hellerup, Denmark

©2018 by ChangePeople.