Anna Pelvig - Grundlægger og Senior Consultant

Anna grundlagde ChangePeople i 2016 og har siden haft speciale i leder-onboarding i forbindelse med udrulninger af Salesforce. Hun har en skarp baggrund med sine +20 års erfaring med både ledelse, salg og service. Hun har derudover en stærk sans for forretning og forstår forretningens sammenhæng med systemer. 

Kontakt: ap@changepeople.dk 

Erik K.B. Dahl - Change Consultant

Erik har i de sidste 3 år arbejdet med Leadership Communication og Change Management. Han er specialiseret i at opsætte et sundt træningsmiljø for onboarding af nye brugere. Han har derfor fokus på kompleksiteten i træningssetups, træningsstrategier, Change kommunikation, materialeproduktion og undervisning.  

Kontakt: ed@changepeople.dk 

Stephanie Busch Mølgaard - Change Consultant

Stephanie har en lang baggrund indenfor salg og service, som hun til dagligt anvender i sit arbejde med at bruge Salesforce til at optimere processer. Hun er specialiseret i Finansiel Service Clouds, undervisning og projektledelse. Derudover er hun Scrum Master og har en dyb forståelse for forretning og forandringsprogrammer.

Kontakt: sbm@changepeople.dk 

Peter J. Linné - Junior Change Consultant

Peter er i gang med sin kandidatgrad i Organizational Innovation and Entrepreneurship på Copenhagen Business School. Han har et solidt fundament i kundeservice samt en stærk akademisk baggrund. Peter har fokus på daglig support af teamets konsulenter, optegning af processer og intern projekthåndtering. 

Kontakt: pl@changepeople.dk 

Lea Christine Pelvig - Junior Change Consultant

Lea er i gang med sin kandidatgrad i International Business Communication på Copenhagen Business School. Hun supporterer teamets konsulenter på eksterne kommunikationsopgaver på både dansk og engelsk. Lea har særligt fokus på kommunikationen på ChangePeople’s sociale medier og hjemmeside.

Kontakt: lcp@changepeople.dk 

Karen Wix - Associated Senior Consultant

Karen har stærk baggrund i Commercial Excellence-arenaen, som hun har opbygget gennem mange års erfaring i den tekniske B2B-industri. Hun har særligt fokus på Challenger Selling og Salesforce-implementeringer. 

Kontakt: kw@changepeople.dk 

 

+45 6162 2060

ChangePeople ApS, Tuborgvej 5 DK-2900  Hellerup, Denmark

©2018 by ChangePeople.